Sfaturi utile

Etanșeaza, monteaza și fixeaza toate materialele de construcție obișnuite – chiar și sub apă, eliminând așteptarea sau nevoia de a se usca suprafețele ude sau umede. Acum nu mai trebuie să purtați la fiecare loc de muncă sortimentul obișnuit de adezivi și etanșanți.

 

De ce TEC7 ?

Pentru toate aplicațiile: construcții, instalatii sanitare și întreținere generală. Tec7 înlocuiește materialul de montaj, adezivul pentru lemn și PU, materialul de etanșare siliconică, materialul de etanșare siliconic sanitar, adezivul acrilat, cauciucul de butil.

Ca adeziv universal, Tec7 aderă la cele mai multe substraturi și nu atacă materialele sintetice.

Pentru oglinzi, piatra naturala (nu trece prin suprafata), metal, poliester, spuma polistiren, substraturi umede, chiar sub apa.

Pentru etanșarea oțelului și a oțelului sudat (de asemenea, oțel inoxidabil tip 316 și 316L), prevenind astfel aparitia ruginei.

Se poate vopsi cu majoritatea vopselelor.

Tec7 are o aderență mai scăzută la PP, PE, bitum și siliconi.

Când navigați pe acest site, modulele cookie și alte tehnologii colectează date pentru a vă îmbunătăți experiența și a personaliza conținutul și publicitatea pe care le vedeți. Vizitați Politica de confidențialitate (actualizată 5/25/18) pentru a afla mai multe despre datele pe care le folosim noi și partenerii noștri pe site. Făcând clic pe butonul "Inteleg și sunt de acord" sau continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu această utilizare a modulelor cookie și a datelor.

Inteleg și sunt de acord